Wie is Wie?

lucia

Hoi, mijn naam is Lucia Laurijsens, instructeur tai chi onder de vleugels van Inner Motion.
Mijn ouders noemden mij hun spring in 't veld. Steeds in beweging, eerst als turnster later was volleybal mijn sport. Tot op een dag mijn leven grondig overhoop gegooid werd en ik geconfronteerd werd met beperkingen van mijn lichaam. Iemand gaf mij een flyer die mij uitnodigde om gratis kennis te maken met tai chi in het park van Aartselaar. Tai chi, een woord dat altijd al tot mijn verbeelding sprak. Nu 10 jaar later ben ik overtuigd dat deze bewegingsvorm mij geholpen heeft om rust en balans te vinden. Via ontspanning en opbouwen van energie werden mijn lichaam en geest terug sterker.
Logisch toch dat je zoiets wil delen met anderen. Af en toe mocht ik inspringen als de lesgevers vervanging nodig hadden en zo groeide de wens om zelf een eigen groep te begeleiden. Als moeder van 3 volwassen zonen en trotse moeki van 5 kleinkinderen omarm ik het leven ten volle. Sinds enkele jaren studeer ik ook piano. Enthousiast, soms wat impulsief maar vooral heel sterk bewust dat je leven bepaald wordt door wat je zelf in de wereld zet.
Op mijn CV vind je directie-secretaresse, bus begeleidster in het bijzonder onderwijs, bloemiste, heel uiteenlopend maar het meeste voldoening heb ik steeds gehaald in de omgang en het werken met kinderen en mensen. Niets zo deugddoend te merken dat je iets kan betekenen voor de ander.
Ik ben Yves en Frank heel dankbaar voor de wegwijzertjes die ze op mijn pad gezet hebben en ik hoop dat ik op mijn beurt iets kan betekenen voor al wie de weg vindt naar mijn lessen.

E-mail adres: lucia@inner-motion.be

Tel.: 0496/ 11 42 46