Jezelf ontwikkelen

Boek: Leef ontspannen vol energie

cover boek

Ik ben heel blij en ook wel fier dat mijn tweede boek een feit is. Na 3 jaar kijken, voelen en oefenen leg ik in dit boek de nadruk op het integreren van de natuurlijke tai chi principes in je dagelijkse leven.

Dit boek neemt je mee door natuurlijke principes zoals ontspanning, houding en openen van de gewrichten (stretching), ademhaling en ontspannen bewegen. Elk hoofdstuk biedt duidelijke uitleg en zeer eenvoudige oefeningen met heldere foto's om de principes te leren kennen. Sommige oefeningen zijn een rode draad doorheen het boek, sommige zijn specifiek voor een hoofdstuk. De eenvoud van de oefeningen maakt dat je meer toegang hebt tot de natuurlijke principes.

Op het einde is er een volledig uitgewerkt oefenschema. Een unieke en complete basismeditatie zorgt dat je in contact komt met je energie: klaar om te bewegen. Er is zowel een oefenschema van 1 uur, 30 als 10 minuten. Om tot slot met een aangename meditatie af te sluiten.

Tijd maken om te oefenen is belangrijk. Om echter voldoende te 'oefenen' moet je de principes integreren in je dagelijkse leven. Je leest in dit boek heldere richtlijnen en duidelijke uitleg hoe je daartoe komt.

jeugdig oud

Je kan dit boek bestellen via deze link: Bestellen boek: Leef Ontspannen Vol Energie

De kostprijs is €20.00. Indien je wil dat het opgestuurd wordt betaal je € 3,60 verzendingskosten. In totaal met verzending komt het op € 23.60.

Of je kan rechtstreeks bij ShopMyBook bestellen via deze link: http://www.shopmybooks.com/BE/nl/book/yves-verbeeck/leef-ontspannen-vol-energie

Heel veel lees- en oefenplezier!