Kalender

Instappen in chi kuing of meditatiegroepen

Inner Motion start met een meditatie/chi kung groep voor jong volwassenen.
*Aartselaar: woensdag 20.30-22.00u

We verzorgen 4 chi kung groepen.
* Aartselaar: donderdagvoormiddag van 9.30 - 10.30u.
* Berchem: woensdagavond van 19.00 - 20.00u.
* Edegem: woensdagvoormiddag van 9.00 - 10.00u.
* Lier: dinsdagvoormiddag van 9.00-10.00u.

NIEUW: chi kung XL
* Lier: donderdagavond van 20.10 - 21.40u

Je kan altijd starten in deze groepen.
Gebruik deze link om in te schrijven: inschrijven nieuwe studenten


Een woordje uitleg bij de verschillende niveau's

Chi Kung:

Losmakende oefeningen, Chi Kung sets ba duan jin en shi ba shi aanleren en stelselmatig verdiepen in de principes. Testen van de principes door oefeningen met twee. Aanleren van de 4 windrichtingen.

Tai Chi:

Eerste jaar:

Principes van tai chi uitleggen en leren via chi kung sets ba duan jin en shi ba shi. Kennismaking met het ontwikkelen van je energie door chi kung staan. Kennismaking met energetisch stretchen. Eerste deel van de vorm aanleren. Testen van de principes door oefeningen met twee.

Tweede jaar:

Zelfstandig leren uitvoeren van de chi kung sets. Je oefent het chi kung staan. Je oefent de basis stretch oefeningen. Oefenen tot je het eerste deel van de basisvorm zelfstandig kan uitvoeren. Je leert de rest van de basisvorm. Testen van de principes door oefeningen met twee.


Gevorderden
:

Intens inoefenen van de chi kung sets. Langer en intenser oefenen van het chi kung staan. Oefenen van de basis stretch oefeningen en aanleren van de intensere stretch oefeningen. Je leert gans de basisvorm zelfstandig uitvoeren. Testen van de principes door oefeningen met twee.