Wie is Wie?

lucia

Hey, mijn naam is Lucia Laurijsens en ik ben ook instructeur. Mijn ouders noemden mij hun spring in 't veld. Steeds in beweging, eerst als turnster later was volleybal mijn sport. Tot op een dag mijn leven grondig overhoop gegooid werd en ik geconfronteerd werd met beperkingen van mijn lichaam. Iemand gaf mij een flyer die mij uitnodigde om gratis kennis te maken met tai chi in het park van Aartselaar. Tai chi… een woord dat altijd al tot mijn verbeelding sprak. Nu 7 jaar later ben ik overtuigd dat deze bewegingsvorm mij geholpen heeft om rust en balans te vinden. Via ontspanning en opbouwen van energie worden mijn lichaam en geest terug sterker.

Logisch toch dat je zoiets wil delen met anderen. Af en toe mocht ik inspringen als de lesgevers vervanging nodig hadden en zo groeide de wens om zelf een eigen groep te begeleiden. Als moeder van 3 volwassen zonen omarm ik het leven ten volle. Sinds enkele jaren studeer ik piano, volg ik tennisles en speel actief met de kleinkinderen. Ook paardrijden staat nog op mijn verlanglijstje. Enthousiast, soms wat impulsief maar vooral heel sterk bewust dat je leven bepaald wordt door wat je zelf in de wereld zet.

Ik verdien mijn centjes als deeltijdse secretaresse bij een IT bedrijf en het andere deeltje is ook heel boeiend als bus begeleidster in het bijzonder onderwijs. Ik ben Yves en Frank heel dankbaar voor de wegwijzertjes die ze op mijn pad gezet hebben en ik hoop dat ik op mijn beurt iets kan betekenen voor mijn studenten. Ik kijk ernaar uit.

E-mail adres: lucia@inner-motion.be

Tel.: 0496/ 11 42 46